Idrottsgalan

ÖvrigtSkapad av Bertil Jansson mån, januari 17, 2011 22:58:54

Årets idrottsgala var en av dom bättre jag sett, de är klart du tycker säger nog de flesta, de var ju så mycket skidfolk som fick pris... till viss del ja, men även musiken, sången, och lite lagom med annat spex tyckte jag om.

De som berörde mig mest och som gjorde ögona något våta kommer här:

Handikappade tjejen (var gäst i "Här är ditt liv") som sjöng och var prisutdelare också, (glömt namnet).

Charlotte Kallas tal, (även priset förstås)var mycket bra, gladde nog säkert Magnus Ingesson riktigt.

Ledarpriset till Jocke Abrahamsson o Ingessons gladde mig, och tacktalet mycket proffsigt.

Att skidstafett-laget fick sitt var skit-bra.

Gissade rätt då jag trodde på stavhopps-tjejen, när hon fick sitt pris.

Hederspris-utdelningen till Ingemar med Phil o Steve Mahre var en höjdare också.

Jag tycker också att Therese Alshammar var värdig vinnare av Jerringpriset hon har verkligen tjänat ihop till detta....

De är ju så många som förtjänar pris men tyvärr kan inte alla få...."skidorna" fick ju mycket var väl bara Anna Haag som blev utan.

Ja så tyckte jag, håller ni med?? Vilket sportår! Kan verkligen 2011 bli lika bra?

Skapad av Ulrika tis, januari 18, 2011 22:02:11

Hej Bertil! Ja, jag tyckte oxå det var en fin idrottsgala... en av höjdpunkterna under året och i år var den ju lite extra eftersom så många skidåkare var på plats och fick pris. Jag hade trott på Stafettlaget som Jerringprisvinnare oxå men de fick ju Bragdguldet och skidåkarna över lag blev ju verkligen hyllade så man kan inte klaga precis. Det är ju så fantastiskt många idrottsmän- och kvinnor och precis som du säger- svårt att hylla alla. Tessan var värdig sitt pris hon oxå- verkligen. Vi hörs och syns och va duktig du är med att uppdatera bloggen, kul! Kram ulrika

Skapad av Birgit tis, januari 18, 2011 14:31:04

Lena Maria Klingwall heter tjejen. När man föds med ett handikapp vet man ju inget annat, men hon är fantastisk. -- Jag gladdes åt att Björn Ferry fick pris för årets prestation. "Han åkte för sin bror, som opererats för hjärntumör någon dag innan," sa han när han kom i mål. -- Anders Olsson, som tycker att han inte är handikappad utan bara hjulbent, som han uttryckte det.-- Therese Alshammar är verkligen värdig Jerringpriset. En trevlig idrottsgala! /syrran