IK Rex 100 år

HistoriaSkapad av Bertil Jansson fre, juni 12, 2009 23:00:41

Stort GRATTIS IKRex till de 100 åren.

Rex har jag personligen haft en hel del samarbete med, då jag som aktiv ofta tränade ihop med Rolf i Bladängen, både på barmark o skidor. Månkarbo o Rex hade träningstävlingar och även klubbmästerskap tillsammans. Mitt första skidläger var med Rex i Sälen dec 1968.

En i mina ögon välskött och väl fungerande klubb. Och alltid haft många duktiga ledare. På skid-sidan som jag känner bäst till, finns många, men jag nämner två Rolf Eriksson o Pär Ohlström. Två som uträttat väldigt mycket, tyvärr fick Rolf inte uppleva jubileet, som jag vet, fanns i hans tankar en lång tid tillbaka.

Hoppas ni medlemmar får ett trevligt festfirande, och många utmärkelser till berörda. Lycka till på nästa 100, önskar Bertil

Skapad av Ulrika sön, juni 14, 2009 17:42:08

Hej Bertil! Tack för fina ord om Rex! Det var ett mkt trevligt jubileum, trots det usla vädret!

Skapad av Caroline sön, juni 14, 2009 10:52:54

Sv: Hej! Hoppas allt är bra med dig!Minns tyvärr inga exakta tider. Ibland sprang vi på riktig löparbana, och annars på grusbana. Men för det mesta tränade jag fotboll.Tack!KRAM/Caroline