Bertils blogg i Vita Spår

Bertils blogg i Vita Spår

Marcialonga äventyr

SkidorSkapad av Bertil Jansson tor, januari 20, 2011 08:25:17

Så här kan ett bra och trevligt samarbete bli verklighet, jag hoppas att allt går bra för er med resa och allt annat kring o under loppet. Till de två mycket duktiga ledarna Arne Pär, och hela gänget säger jag Lycka till!

Här kommer Arnes egen info om äventyret:

Nordupplandsklubbarna bor alltid tillsammans på de stora juniortävlingarna och hjälper varandra med vallning mm. En kväll kom diskussion in på Marcialonga och vi pratade om att det vore kul att åka iväg själva någon gång. Några nappade direkt och några var mer avvaktande...

Pär Ohlström och jag pratade vidare om att åka iväg och Pär med sin drivkraft lyckades dra ihop ett stort gäng Rexare. Så det är ungefär som på ungdomstävlingarna, stor dominans av Rexare. Formen hos några av oss kunde varit bättre, men vi ska ha kul och hoppas på bra väder och få en härlig skidupplevelse. Vi hoppas på hårda fina spår och lätt åkt så att vi har krafter kvar till den tuffa avslutningen mot målet.

Vi är totalt 15 st som åker ner till Italien på fredag den 28 jan och hemresan blir på måndag efter tävlingen.

Deltagarförteckningen har ändrats lite under hösten men har nu satt sig. Mer info om Marcialonga finns på http://www.marcialonga.it/marcialonga_ski/index_en.php

Vi som åker Marcialonga, 70km: Arne Eriksson - Christer Eriksson - Pär Ohlström - Erik Ohlström - Hampus Ohlström - Torbjörn Jansson - Tomas Jansson - Lars Lundin - Jerker Axlund - Niklas Söderman - Pirjo Lehtonen. Emil Eriksson (åker ungdomstävling 9km). Plus några suporters som är med och hejar.

Skidhälsningar Arne.

Är lite avundsjuk, Bertil.