DM-kort fristil i Storvreta

SkidorSkapad av Bertil Jansson lör, januari 15, 2011 19:15:45

DM-kort genomfördes i dag, bra arrangerat av Storvretas funktionärs-stab i en tuff och fin bana. Snabba resultat så fort sista i respektive klass passerat mål-skynket. Säkra Speaker-teamets förtjänst... Resultatlistan finns nu i tävlingskalendern.

Här lite smått o gott från mitt sätt att se på skidor, har ju inte koll på allt o alla, glömmer säkert något.

DM-segrare: D11-12 Anna Herbert Brottby - D13-14 Cordelia Melén/Olsson Häverödal och Frida Lögdberg Rex - D15-16 Elin Karlsson Borgen - D17-18 Eva Lagrange Storvreta - D19-20 Malin Eriksson Tierp - D21 Ida Johansson Storvreta - D35 Lina Andersson Häverödal... H11-12 Oliver Angelsiöö Storvreta - H13-14 Victor Kyllingstad Häverödal - H15-16 Jakob Jansson Månkarbo - H17-18 Henrik Casserlund Månkarbo - H19-20 Anton Öqvist Häverödal - H21 Jan Mattsson Storvreta - H35 Guy Utter Arlanda/Märsta - H45 Ulf Jansson Månkarbo - H55 - Björn Lindberg Öregrund - H65 Elis Åberg Strömsberg.

Hemmaklubben och Häverödal tog fyra (4) segrar var, Månkarbo tre (3), övriga segrare en från varje klubb Arlanda/Märsta - Borgen - Brottby - Rex - Strömsberg - Tierp - Öregrund.

Sekundstrider i några klasser... t.o.m delad seger i D13-14, - i H11-12 och H13-14 skillde bara 3 sek mellan ettan och trean. Men i några klasser blev det stora seger-marginaler.

Klart snabbast i spåret och suveränen i distriktet, seniorsegrare Janne Mattsson. Imponerande...

Familjen Karlssons i Borgen: Elin etta, Alva och pappa Janne tvåor inte illa, dom sken som solen och skulle hem o ladda för morgonens klassiska DM.

Imponerade på mig gjorde 68-åringen Elis Åberg Strömsberg som slog många av de yngre. Elis har vunnit vårat Åslopp, så välkommen till oss på söndag.

Pär Ohlström Rex var en glad ledare i dag, tog upp två lag-plaketter ur fickan och visa upp. Rex har väldig bredd på skidåkare, blir säkert bästa klubb totalt på DM.

Så till våra åkare i Månkarbo: Far och son Ulf o Jakob vann varsin klass, Jakob var favorit och infria förväntningarna, Ulf gjorde ett bra lopp, där var jag inte så säker på vinst - syskonen Casserlund.. där Henrik seger var väntad, och Carolines tredje plats bra - och Emma Bergmans andra plats bara 7 sek efter duktiga Tierps-tjejen Malin Eriksson var imponerande, Oskar Olsson vår yngste deltagare kommer sakta men säkert närmare toppen för varje tävling, nu 7:a, 33 sek efter ettan, m-bra Oskar.... inte illa facit.