IK Rex 100 år

HistoriaSkapad av Bertil Jansson fre, juni 12, 2009 23:00:41

Stort GRATTIS IKRex till de 100 åren.

Rex har jag personligen haft en hel del samarbete med, då jag som aktiv ofta tränade ihop med Rolf i Bladängen, både på barmark o skidor. Månkarbo o Rex hade träningstävlingar och även klubbmästerskap tillsammans. Mitt första skidläger var med Rex i Sälen dec 1968.

En i mina ögon välskött och väl fungerande klubb. Och alltid haft många duktiga ledare. På skid-sidan som jag känner bäst till, finns många, men jag nämner två Rolf Eriksson o Pär Ohlström. Två som uträttat väldigt mycket, tyvärr fick Rolf inte uppleva jubileet, som jag vet, fanns i hans tankar en lång tid tillbaka.

Hoppas ni medlemmar får ett trevligt festfirande, och många utmärkelser till berörda. Lycka till på nästa 100, önskar Bertil